Opskrifter

Sprøde kyllinge- og spinatpakker

Tirsdag, 10. juli 2012af Redaktion
De er gode både lune til frokosten derhjemme eller kolde på turen ud i det fri

(6 stk.)

1 rulle færdig pizzadej
140 g kyllinge-inderfilet
100 g bacontern
1 spsk. olie
50 g spinat
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. sweet chilisauce
150 g flødeost
1 æg
25 g cheddar

Skær kyllingen i små stykker og rist dem i olien med baconternene. Tilsæt spinaten og lad den falde sammen. Krydr med salt og peber, rør chilisauce og flødeosten i og lad fyldet afkøle. Fold dejen ud, rul den lidt tyndere og skær den ud i 6 firkanter. Fordel fyldet på dejfirkanterne og fold dejen over til trekanter. Pensl kanterne med sammenpisket æg og tryk til med en gaffel. Læg dejpakkerne på en plade med bagepapir, pensl med æg og drys ost på. Bag pakkerne ved 200° ca. 18-20 min. og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØD SERVERING

Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Kyllingehorn
Kyllingevinger med kant
Mini clubsandwich

Lækre idéer til madkurven







Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop