Opskrifter

Syltede bolsjerødbeder med lakrids

Onsdag, 5. september 2012af Redaktion
Lækre syltede bolsjerødbeder med et strejf af lakrids passer rigtig godt til pariserbøffen eller forloren hare

Ingredienser til syltede bolsjerødbeder med lakrids

500 g små bolsjerødbeder
4 dl eddike
150 g sukker
2-3 skiver peberrod
1 st. lakridsrod
2 stjerneanis
1 tsk. hele sennepsfrø
1 tsk. sorte peberkorn

1 løg

Fremgangsmåde til syltede bolsjerødveder med lakrids

Kog rødbederne i letsaltet vand i 45 min., til de er møre.

Hæld vandet fra, skyl rødbederne med koldt vand og gnid skindet af.

Kom de hele rødbeder i en rengjort krukke eller glas.

Kog eddiken op med sukker, peberrod, lakridsrod, anis, sennepsfrø, peber og løg i kvarte.

Hæld eddikelagen over rødbederne, luk til og lad rødbederne trække i mindst 2 uger.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Balsamicosyltede rødbeder
Rødbeder Wellington
Blommesnaps med anis

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop