Opskrifter

Syltet lime, ingefær og mango

Søndag, 29. april 2012af Redaktion
Syrlig blanding, der kan blendes, hvis den skal være mere smørbar

3 usprøjtede lime
3 dl vand
50 g frisk ingefær
2-3 modne mangofrugter
400 g sukker
1 tsk. citronsyre

Halvér limefrugterne og skær dem i tynde, tværgående skiver. Læg dem i blød i vandet til næste dag. Skræl mangoerne, skær stenen fra og mangokødet i små tern. Skræl ingefæren og hak den fint. Kog limeskiver og vand 30 min. Tilsæt mango, ingefær, sukker og citronsyre og lad frugten småkoge uden låg ca. 25 min. Tilsæt evt. konserveringsmiddel.

Tip: Frugten bliver mere smørbar, hvis den efter kogning får et par omdrejninger med blenderstav.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FARVERIGE MUFFINSFORME

Flotte muffinsforme i gul med bølget kant. Brug dem til dine hjemmelavede muffins, en lille forret eller en kugle is. Formene koster 129 kr. for 6 stk, og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Syltede citrusfrugter
Citrusgravet laks
Krydderurtesalt, citrussalt og chilisalt

Find en masse mad- og håndarbejdsopskrifter med syrlige citrusfrugter her






Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop