Opskrifter

Tatarburger med sprøde løg

Mandag, 23. juli 2012af Redaktion
En lille, delikat burger

(4 pers.)

300 g frisk-hakket oksesmåkød
½ tsk. salt og peber
1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk. kapers
1 spsk. olie

Sprøde løg
1 løg
½ dl mælk
2-3 spsk. mel
Olie til fritering

Tilbehør
4 cibattaboller
Salat

Sprøde løg:
Skær løget i tynde ringe og vend dem først i mælk og så i mel. Varm 1 cm olie op på en pande. Ryst melet af løgene og steg dem sprøde og gyldne i olien. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Løgene holder sig sprøde en god dags tid.

Bland kødet med salt, peber, æggeblomme, olie og kapers. Form kødet til 4 bøffer. Læg bøfferne i bollerne sammen med salat og sprøde løg.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Stegt tatar med svampe og trøffelolie
Røget laksetatar med brødkurve
Hakkebøf med avocadomos og lynsyltede grønsager




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop