Opskrifter

Tørrede æbler

Onsdag, 28. september 2011af Redaktion
En lille snack til de lækkersultne

2 mellemstore, faste æbler
1 dl vand
2 spsk. sukker
1 spsk. citronsaft

Kog vand og sukker op, lad det blive helt koldt og tilsæt citronsaft. Skær æblerne i meget tynde skiver, helst 1 mm på mandolin eller pålægsmaskine, dyp dem i sukkerlagen og læg dem enkeltvis på bagepapir. Tør æblerne i ovnen ved 60° varmluft 2½-3 timer, indtil de er sprøde. Tag æblerne ud og lad dem blive helt kolde, inden de lægges i et patentglas.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter med æbler her...


Andebryst med sau-
terede rødbeder


Dessertpandekager
med honningæbler


Æblekage med tos-
calåg


Æbler i papillotte










Se Familie Journals guide til æblesorter her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop