20 skønne supper til din suppekur

Skønne supper

Mandag d. 24. januar 2011 - af Redaktion

Så er det blevet tid til at gribe fat i stavblenderen, for nu skal der laves suppe. Om du er pjattet med fyldende mad, skal have en forret eller er på dissideret suppekur, så har vi en masse lækre suppe opskrifter til dig.

Suppe er altid meget rigtigt dejligt at få serveret som forret, men suppe kan sagtens udgøre et helt måltid. Det kommer helt an på hvilken suppe type man laver. Hvis man lave en meget tynd suppe, skal den som regel bruges til forret, med mindre at man putter nogle lækre hele ingredienser ned i sin suppe, så man får nok med nærring. Hvis man laver en meget tyk suppe til forret, gælder det om at lave en beskeden portion således, at dine gæster ikke får spist sig mætte i forretten. Vi har samlet nogle utrolig lækre supper så det er uden tvivl en risiko, at man får spist sig mæt i vores supper.

Til suppe kan man bruge en del forskelligt tilbehør. Det helt klassiske tilbehør til suppe er selvfølgelig brød til at dyppe med, men der er mange andre muligheder. Til mange tykke supper med rodfrugter er det ofte en stor succes med bacontern eller en klat creme fraise i suppen. Det er også lækkert med noget ristet porre drys. Det er mange muligheder for at give et ekstra pust til sin suppe.