(3 pers.)
30 min.
350 g hakket kalv og flæsk
1 æg
1 dl mælk
1 dl rasp
100 g frisk spinat
1 lille løg
1 fed hvidløg
100 g bacon
1 tsk. salt
½ tsk. peber
Smør til stegning
Salat
1 agurk
200 g kogte kartofler
1 bdt. radiser
1 bdt. purløg
1 spsk. limesaft
2 spsk. rapsolie
Salt og peber
Rør kalvekødet med æg, mælk og rasp. Kom spinat, løg, hvidløg og bacon i en foodprocessor, hak det fint og bland det i farsen sammen med salt og peber. Form frikadeller af farsen og steg dem gyldne i smørret ved jævn varme 3-4 min. på hver side. Halver agurken, fjern kernerne og skær den og kartoflerne i tern. Skær radiserne i tynde skiver og bland dem med agurk og kartofler. Rør limesaft, olie, salt og peber sammen, hæld det over og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Frikadeller med stuvet blomkål
Lammekoteletter med "tordengrønt"
Mørbrad på spinatbund
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
