Opskrifter

Blodpølse med æbler og sirup

Tirsdag, 21. december 2010af Redaktion
En god ret til julefrokosten

(6 pers.)

4 coxorangeæbler
1 dl ufiltreret æblemost
Ca. 75 g sukker
Ca. 500 g blodpølse
15 g smør
Sirup
Kanel

Skræl æblerne, skær kernehuset ud og del æblerne i både. Læg æblerne i en gryde med æblemost og bring det i kog. Lad det simre, til æblerne er næsten møre, så de stadig har lidt struktur. Smag til med sukker.
Fjern pølsens tarm og skær den i 1 cm tykke skiver. Lad smørret blive gyldenbrunt på en pande og steg skiverne ca. 2 min. på hver side. Spis dem varme med æbler, kanel og sirup.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Kyllingesalat med bagte rodurter og chips
Tunmousse
Fyldt ribbenssteg med orangesvesker



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop