Opskrifter

Bøf stroganoff

Mandag, 3. september 2012af Redaktion
Prøv en klassisk gryderet

(4 pers.)
30 min.

800 g kalvelårtunge skåret i strimler
6 rødløg i skiver
2 fed hvidløg, hakket
20 g smør
2 spsk. olivenolie
1-2 spsk. paprika
Salt og peber
1 lille dåse tomatkoncentrat
1 dåse hakkede, flåede tomater
Evt. 1 dl vand
1 dl piskefløde

Tilbehør
Salat med bagte rodfrugter

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Brun kødet i smør og olie i en stegegryde, evt. ad flere omgange. Tag kødet op og steg løgene glasklare. Kom kødet tilbage i gryden og sauter hvidløget med ved svagere varme. Kom tomatkoncentrat, salt, peber og paprika ved og tilsæt de hakkede, flåede tomater. Kog det godt igennem og smag til. Jævn med fløde og tilsæt evt. vand.
Bland en salat med kvarte rodfrugter, f.eks. persillerod eller jordskok og krølsalat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Pølser og kartoffelsalat
Svinekebab med bulgur
Hakkebøf med grov kartoffelmos og rødbeder




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop