Opskrifter

Boller i karry

Torsdag, 19. februar 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Klassisk aftensmad: Boller i karry serveret med kogte ris og dampede edamamebønner og gulerødder

Opskrift på boller i karry med ris

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

(4 pers.)

400 g hakket svinekød
2 spsk. mel
1 æg
2 dl mælk
½ revet løg
1 spsk. rød karrypasta (kan udelades)
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 løg
1 spsk. karry
2 spsk. smør
1 æble
3 spsk. mel
3 dl mælk


Sådan laver du boller i karry

Bland kødet med mel, æg, mælk, karrypasta, salt, peber og løg til en lind fars. Form farsen til små boller med en teske og kog dem i letsaltet vand i 3-5 min., til de flyder ovenpå.

Hak løget fint og svits det med karry i smørret. Riv æblet, rør det i sammen med mel. Bland mælken med 2 dl af kogevandet fra kødbollerne og tilsæt blandingen lidt efter lidt under omrøring.

Kog sovsen igennem og smag til med salt og peber. Kom kødbollerne i sovsen og servér med kogte ris og dampede edamamebønner og gulerødder.



Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.