Burger med græskarbøf
Både miljøet og dit helbred har godt af kødfrie retter ind imellem. Prøv denne smagfulde burger med en græskarbøf.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger

Annonce
25 min
4 stk
Det skal du bruge
350 g hokkaidogræskar
75 g cheddar
1 fed hvidløg
1 spsk. frisk oregano
1 æg
1 dl fløde
2 skiver toastbrød
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
4 grove burgerboller
100 g salat
2 tomater
¼ agurk
Ketchup
Fremgangsmåde
- Skær skrællen af græskaret, riv græskarkødet og cheddar og bland det med presset hvidløg, oregano, æg, fløde, smuldret brød, salt og peber til en sammenhængende fars.
- Form 4 bøffer af farsen og steg dem gyldne i lidt olie 5 min. på hver side.
- Lun burgerbollerne, snit salaten og skær tomat og agurk i skiver.
- Læg burgerbollerne sammen med salat, tomat, agurk, bøffer og ketchup og servér.
Annonce








