Opskrifter

Cannelloni med spinatfyld

Fredag, 19. oktober 2012af Redaktion
Cannelloni laves med friske pastaplader, der rulles til fingertykke rør omkring fyldet og bages i ovnen sammen med sauce. Fyldet kan være ost, kød og/eller grønsager. Der er ricotta i retten, der er en dejlig, italiensk friskost med fylde og en anelse sødme

(4 pers.)

400 g friske pastaplader
Lidt æg til pensling

Fyld
450 g frossen,
helbladet spinat
200 g ricotta
1 æg
½ tsk. salt
Peber
Revet muskat
3 spsk. parmesan

Bechamelsauce
20 g smør
2 spsk. mel
2½ dl mælk
Salt og peber

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Tø spinaten op, tryk den fri for væde og hak den groft med en kniv. Rør ricottaen med æg, salt, peber, muskat og parmesan. Skær pastaen i kvadrater på ca. 10 x 10 cm. Fordel fyldet på pastapladerne, pensl kanten med lidt æg og rul dem sammen til cannelloni. Læg dem i et ovnfast fad.
Sauce: Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Spæd med mælken under piskning og varm saucen igennem. Krydr med lidt salt og peber. Hæld saucen over cannellonierne og gratinér retten ca. 20 min. ved 200°.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Er du til mormormad?
Her er der 35 klassikere at vælge mellem...
Kender du kogebogen? Klik her...