Opskrifter

Citron-ingefærkylling

Søndag, 23. marts 2014af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Kirsten Uldall, 4180 Sorø. Se hendes opskrift på citron-ingefærkylling her

Ingredienser til citron-ingefærkylling

( 3 pers.)

350 g kyllingefilét
1 citron
1 spsk. revet ingefær
Salt og peber
2 løg
3 stilke bladselleri
1 dl kyllingefond
150 g haricot verts
140 g majs
4 dl kogte, løse ris
150 g ærter
Rapsolie til stegning

Fremgangsmåde til citron-ingefærkylling

Skær kyllingen i mindre stykker. Skræl citronen og skær den i tern. Brun kyllingen på en varm pande i lidt olie og tilsæt revet ingefær, citron, salt og peber.

Skær løgene i både og bladsellerien i skiver og brun dem på en anden pande. Bland løg og bladselleri med kyllingen og tilsæt fond, haricot verts og majs.

Sautér risene i lidt olie og vend dem i retten sammen med ærterne.

Varm retten igennem og servér.

Madopskrift: Kirsten Uldall

Find flere opskrifter her...
Kyllingepie
Kylling i gryde

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop