Opskrifter

Citronkylling med smørbagte rødder

Fredag, 16. december 2011af Redaktion
Lækker kylling med citronfyld

(4 pers.)
20 min. + 1¼ time i ovnen

1 hel kylling
2 usprøjtede citroner
1 spsk. hakket estragon
1 spsk. salt
1 kg blandede rodfrugter
2 spsk. smør
2 kviste timian

Vask citronerne og prik dem med en gaffel. Kom de hele citroner ind i kyllingen og læg den i et ildfast fad. Bland estragonen med saltet og gnid kyllingeskindet med blandingen. Steg kyllingen i ovnen ved 200° i 1 time. Skræl rodfrugterne og skær dem i stænger. Læg rødderne i et ovnfast fad med timiankviste og smørret i klatter, bag dem i ovnen ved 200° i 25 min. og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE KAGEDÅSER

Vidunderlig dåse med retro motiv. Uden tvivl et dekorativt indslag på køkkenbordet til te eller kaffe - eller bare fyldt med godter. Dåserne koster 119 kr. og kan købes i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Fyldte vagtler med sherrysauce og pæresalat
Kalkunfrikadeller med varm rødkålssalat
Kyllingesalat med bagte rodurter og chips

Få tjek på al julemaden her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop