Opskrifter

Cremet aspargessuppe med kylling

Onsdag, 18. januar 2012af Redaktion
Varm suppe med skøn smag

4 portioner
(1050 kJ/250 kcal per portion)

400 g friske, skrællede hvide eller grønne asparges skåret i snitter
2 stk. ferske kyllingebryster i små tern
1 l hønsebouillon
1 flaske Cremefine til piskning - pisket til blødt skum
3 spsk. Maizena Lys Jævner
2 spsk. finthakkede purløg
Citronsaft
Salt og friskkværnet peber

Kog bouillonen op i en gryde og jævn med Maizena.
Tilsæt kyllingestykkerne og kog videre i 10 minutter.
Tilsæt asparges og kog i ca. 30 sek.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Tilsæt den piskede Cremefine og rør forsigtigt rundt inden servering.
Pynt med purløg.

Madopskrift: Milda Cremefine


Find flere opskrifter her...
Fiskesuppe med karry
Oksemignon med rodfrugter og romersk pebersauce
Panna Cotta med marinerede bær



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop