DDV-opskrift: Fiskelasagne

Slankende lasagne fra De Danske Vægtkonsulenter
Af
af Redaktion

170 g laks el. lyssej (i små tern)

Tomatsauce
100 g løg
1 fed hvidløg
1 tsk. olie til stegning 100 g hakkede tomater (dåse)
Tørret basilikum
Salt og peber

Hvid sauce
2½ dl skummetmælk
3 tsk. majsstivelse
Salt og peber
Lidt reven muskatnød
30 g lasagneplader


Hak løg og hvidløg fint og svits dem på en pande i olien. Tilsæt de hakkede tomater og kog saucen sammen i ca. 10 min. Smag til med basilikum, salt og peber. Rør majsstivelsen i skummetmælken og bring det i kog. Smag til med revet muskatnød, salt og peber. I et passende ovnfast fad lægges først tomatsauce, så lasagneplader, fisken og til sidst den hvide sauce. Er det et lille, højt fad, kan der blive flere lag.
Bag lasagnen i en varm ovn ved 200° i ca. 45 min., til overfladen er gylden og fisken er gennembagt.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Se en masse gode og slankende opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter her.

Prøv blandt andet...
Chokoladesmåkager
Hindbærmuffins
Stegt fisk med grønt og limemayonnaise

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.