Opskrifter

Familiefad

Onsdag, 9. maj 2012af Redaktion
En lækker blandet ret med krydrede pølser, rejer og cajunkrydderiblanding

(4 pers.)
10 min. + 40 min.

4 krydrede pølser (lille medister eller wienerpølse-størrelse)
1 løg, hakket
1 rød peber uden kerner og i strimler
2-3 tsk. cajun-krydderiblanding
250 g langkornet ris
½ l hønsebouillon
1 dåse flåede, hakkede tomater
200 g store kogte pillede rejer
1 lille bundt koriander, grofthakket

Tilbehør
Grøn salat

TIP

Cajun-krydderi er et blandingskrydderi bestående af: paprika, salt, hvidløgspulver, sort og hvid peber, timian og oregano

Steg pølserne i en stor gryde eller wok, der er nok fedt i pølserne til, at de kan stege i deres eget fedt. Hæld evt. noget af fedtet fra. Tag pølserne op efter ca. 5 min. og steg løget i gryden, kom peberfrugten og krydderierne i efter et par min. Kom ris og bouillon ved og lad det småkoge i 10 min. Kom tomaterne i og lad det koge i 10 min. Lad pølserne koge med de sidste 5 min. og rejerne de sidste par min. Smag til og drys med koriander. Servér med grøn salat til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

SJOV MED FORME

Søde pandeforme formet som et hjerte og et hus. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Cajunrejer
Cajun popcorn
Mørbradgryde








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop