Opskrifter

Farsbrød med hvidløgskartofler

Fredag, 17. juli 2015af Kristina Marckmann | Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Smagfuldt farsbrød med kartofler vendt i hvidløg og persille.

Opskrift på farsbrød med hvidløgskartofler

(3 pers.)
500 g hakket oksekød
1 æg
1 dl fløde
60 g rasp
100 g gulerod
1 løg
1 rød chili
75 g revet cheddar
1 tsk. salt
½ tsk. peber
650 g små kartofler
30 g smeltet smør
2 fed hvidløg
½ dl hakket persille
1 tsk. flagesalt
Friskkværnet peber

Prøv også: Farsbrød med smørbagte rødbeder

Sådan laver du farsbrød med hvidløgskartofler

Rør kødet med æg og rasp.

Riv gulerod og løg fint, hak chilien, og rør det i farsen sammen med cheddar, salt og peber.

Vask kartoflerne, halvér dem og vend dem i smørret. Pres hvidløgsfeddene over kartoflerne og bland persillen i.

Hæld kartoflerne i et ovnfast fad og drys med salt og peber.

Steg kartoflerne i ovnen ved 200° i 35 min.

Form farsen til et brød i et ovnfast fad, bag det sammen med kartoflerne i 30 min., og servér med grøn salat.

Prøv også: Italiensk farsbrød med skinke