(4 pers.)
Det skal du bruge til fisk i karry med blåbær:
750 g havkatfilet el. anden hvid fast fisk)
3 spsk. hvedemel
Salt og peber
2-3 spsk. majsolie
2 spsk. thailandsk karrypasta
1 spsk. farin
1 dåse kokosmælk
1-2 tsk. fiskesovs
250 g blåbær
1 lille bdt. thai-basilikum
1 lime
Tilbehør: Kogte ris
Prøv også: Fisk i kokoskarry
Sådan laver du fisk i karry med blåbær:
Skær fisken i mundrette stykker og vend dem i en blanding af mel, salt og peber.
Brun fisken i olie i en dyb pande, tag dem op og tilsæt karrypasta, farin, kokosmælk og fiskesovs.
Lad det nå op til kogepunktet.
Smag til og sluk.
Læg fiskestykkerne tilbage i sovsen.
Skyl blåbærrene og drys dem over sammen med basilikumblade.
Pynt med limeskiver og servér.