Opskrifter

Fiskefrikadeller

Søndag, 20. februar 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Jytte Petersen fra Frederikshavn. Se hendes opskrift på fiskefrikadeller her

1 kg torskefilet
150 g mager bacon
1 stort løg
2 tsk. salt
2 æg
1 spsk. mel
1 spsk. kartoffelmel
4 spsk. citron
4 spsk. fløde
1 tsk. kværnet peber
Olie til stegning

Hak torskefilet, bacon og løg i en kødhakker og rør det sejt med salt. Tilsæt æg, mel, kartoffelmel, citronsaft, fløde og peber og rør farsen godt sammen. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie ved middelhøj varme i seks min. på hver side. Server med remoulade, rugbrød og revet gulerod smagt til med citron og lidt sukker.

Madopskrift: Jytte Petersen


KØB CITRONER DER HOLDER

De citronformede skåle, lavet af keramiker Hanne Bertelsen, kan købes til hhv. 135 kr. og 330 kr. i Familie Journals shop - se her

Find flere opskrifter her...
Kinesiske frikadeller
Sønderjyske- og kalkunfrikadeller
Nøddefrikadeller med citron

Hvordan laver man de bedste frikadeller? Se køkkenskolen her...







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop