Fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat
Ingredienser til fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat
(3 pers.)
500 g laks
100 g kogte
kartofler
1 æg
1 spsk. mel
50 g rejer
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
¼ hvidkålshoved
2 gule
peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. limesaft
Salt og peber
1 bdt. klippet dild
Alternativ til fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat: Ristet fisketatar med asparges og hvidløgscreme
Fremgangsmåde
Hak laksen, mos kartoflerne og rør det sammen med æg og mel. Tilsæt hakkede rejer, salt og peber og rør farsen jævn. Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie.
Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløg skåret i ringe. Pisk olie, limesaft, salt og peber sammen til en marinade og hæld den over salaten. Vend dild i salaten og servér med et stykke godt brød.