Fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat

Lækre fiskefrikadeller af laks serveret med en frisk hvidkålssalat med peberfrugt og forårsløg i en olie-limesaft-marinade.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger.
Fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat
30 min
3 personer
Fiskefrikadeller af laks
500 g laks
100 g kogte kartofler
1 æg
1 spsk. mel
50 g rejer
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
Hvidkålssalat
¼ hvidkålshoved
2 gule peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. limesaft
Salt og peber
1 bdt. klippet dild

Fremgangsmåde

  1. Hak laksen, mos kartoflerne og rør det sammen med æg og mel.
  2. Tilsæt hakkede rejer, salt og peber og rør farsen jævn.
  3. Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie.
  4. Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløg skåret i ringe.
  5. Pisk olie, limesaft, salt og peber sammen til en marinade og hæld den over salaten.
  6. Vend dild i salaten og servér med et stykke godt brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.