Opskrifter

Fiskepakker med rejesmør

Fredag, 24. oktober 2008af Redaktion
(3 pers.)15 min. + 15 min. i gryden500 g sejfilet6 hvidkålsblade2 forårsløg1 citron50 g smør100 g kogte rejer1 tsk. citronsaft1 spsk. friskklippet

(3 pers.)
15 min. + 15 min. i gryden

500 g sejfilet
6 hvidkålsblade
2 forårsløg
1 citron
50 g smør
100 g kogte rejer
1 tsk. citronsaft
1 spsk. friskklippet dild
1 dl hvidvin

Del sejfileten i tre stykker. Blancher hvidkålsbladene i letsaltet vand i et par min., til de er bøjelige, og lad dem dryppe godt af. Snit forårsløgene fint og skær citronen i tynde skiver. Blend smør, rejer, citronsaft og dild til en ensartet rejesmør. Læg skiver af citron og forårsløg på tre af hvidkålsbladene. Læg de tre stykker sejfilet ovenpå sammen med rejesmørret. Læg de sidste tre hvidkålsblade over og pak dem sammen om fyldet. Bind pakkerne med bomuldssnor og damp dem i hvidvinen i 15 min. Server med kogte kartofler og broccoli.

Opskrift: Kristina Miechels




PRØV OGSÅ
Gryde med alt godt fra havet
Grønsagspakker med pesto