Flæskestegssandwich

Har du rester fra julemaden? Så er en flæskestegssandwich oplagt til middagsmad i dagene mellem jul og nytår. Her får du en lækker opskrift på flæskestegssandwich.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Flæskestegssandwich på tallerken

Flæskestegssandwich

(4 stk.)

Sådan laver du flæskestegssandwich

1 ribbenssteg
1 spsk. salt
5 nelliker
3 laurbærblade
300 g rødkål
2 appelsiner
1 agurk
1 dl eddike
2 spsk. vand
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
1 knsp. peber
4 sandwichboller
4 spsk. sennep

Prøv også: Flæskestegssandwich med fennikel på speltbrød

Sådan laver du flæskestegssandwich

Gnid ribbensstegen med salt, sæt nelliker og laurbærblade mellem sværene.

Sæt stegen i ovnen ved 200° i 1½ time og grill evt. sværene til sidst.

Snit rødkålen fint, hæld appelsinsaften over og lad den trække i mindst 30 min.

Skær agurken i tynde skiver og pisk eddike, vand, sukker, salt og peber sammen, til sukkeret er helt opløst, og læg agurkeskiverne i.

Lun sandwichbollerne, flæk dem og smør dem med sennep.

Fordel rødkålen på underne, læg skiver af ribbenssteg og agurkesalat over, læg overen på og servér sandwichen lun eller kold.

Prøv også: Rosmarinstegt flæskestegssandwich

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.