Frokostboller med grønkål og ost

Gode boller, der sagtens kan fryses. Læg en frossen bolle i madkassen om morgenen, så er den spiseklar til frokost og holder samtidig madkassen kold
Af
af Redaktion

Ingredienser til frokostboller med grønkål og ost

(12 stk.)

50 g smør
480 g mel
1 tsk. salt
4 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 dl hakket, frisk grønkål
100 g revet gouda
Æg til pensling

Sådan gør du
Smuldr smørret i mel blandet med salt og bagepulver. Tilsæt mælk, grønkål og ost og ælt dejen sammen. Del dejen i 12 boller og kom dem i smurte muffinsforme. Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 22 min.

Opskrift: Kristina Marckmann

Se flere opskrifter her...
Tunmousse
Bagels med korn
Wraps med pølse

Mere mad til madpakken...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.