Frysemad: Fyldt pasta i grønsagssauce

(4 pers.)
800 g rodurter, f.eks gulerødder, persillerod
1-2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Salt, peber
1 spsk. citronsaft
2½ dl grønsagsbouillon
3 stilke timian
250 g frisk tortellini
Tilbehør
Høvlet parmesan
Basilikum
Skræl urterne og skær dem i grove tern. Svits dem ved mellemvarme i olie 10 min. og drys med salt og peber. Tilsæt citronsaft, bouillon og timian og lad det simre 5 min. under låg.
Hvis retten skal fryses ned: Frys grønsager og væde ned. Varm langsomt grønsagerne op i en gryde. Kog tortellinien efter anvisningen på posen. Server i dybe tallerkener med parmesan og basilikum.
Hvis retten serveres med det samme: Kog tortellinien efter anvisningen på posen. Server i dybe tallerkener med parmesan og basilikum.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Gør madlavningen lidt lettere med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop
Find flere opskrifter her...
Cannelloni med spinat og salami
Grov tomatsuppe med gartinerede tortillas
Pastasalat med kylling
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop