Fyldig middagssalat med skinke

Farverig og sprængfyldt med vitaminer
Af
af Redaktion

(2 pers.)
25 min.

350 g courgette el. græskar (butternut squash)
1-2 spsk. olivenolie
Salt og peber
100 g daggammelt brød i store tern
1 citron
150 g trimmede grønne bønner
1 rød peberfrugt, udkernet og i mindre stykker (kan udelades)
150-200 g stegt skinkekød (en rest el. bare skiver fra pålægsafdelingen)
150 g blommetomater i både
½ dl olie-eddike el. yoghurtdressing efter smag

Tilbehør
Groft brød


Vend tern af courgetter i olie, salt og peber. Bag dem i ovnen ved 225° i 15 min., til de har farve. Kom så brød i tern vendt i olie ved og skru ned til 200° og lad det hele få 10 min. til. Kog bønnerne i saltet vand i 5 min. Steg peberfrugt og skinke på grillpande nogle min. og vend det hele sammen til denne lune salat med brød og courgetter. Anrettes med tomater, salat og dressing.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere gode salater...
Spinatsalat med lammemørbrad
Kalkun, artiskok og løg i salat
Lun salat med flere slags muslinger

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.