Opskrifter

Græskarsuppe

Torsdag, 7. november 2013af Redaktion
Uhm! Lækker græskarsuppe

Ingredienser til græskarsuppe

(3 pers.)

500 g græskar
7 dl grønsagsbouillon
1 løg
½ dl fløde
1 spsk. tomatpuré
1 tsk. salt
Peber
100 g cremefraiche
100 g saltede græskarkerner (Prøv denne opskrift)

Tilbehør
Brød

Fremgangsmåde til græskarsuppe

Skær græskarkødet i tern, hak løget og kog dem med bouillonen i 20 min. Blend suppen med fløde og tomatpuré og smag den til med salt og peber. ­Servér suppen med en skefuld cremefraiche, saltede græskarkerner og en skrive godt brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Oksehalesuppe
Nem tomatsuppe


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop