Opskrifter

Grønkålssalat med and

Onsdag, 20. november 2013af Redaktion
En lækker julesalat med and og grønkål

Ingredienser til grønkålssalat med and

(2 pers.)

1 andebryst
Salt og peber
½ dl sukiyaki sauce
300 g grønkål
1 æble

1 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
½ granatæble

Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde til grønkålssalat med and

Skær et krydsmønster på skindsiden af andebrystet, krydr med salt og peber og steg det på en varm pande med skindsiden nedad i 5 min. Vend brystet og steg det ved middelhøj varme i yderligere 5 min. Skær brystet i skiver og lad skiverne marinere i su­kiyaki saucen. Hak grønkålen fint og skær æblet i små tern. Bland æbler og kål med olie og eddike. Bank godt på granatæblet og tag kernerne ud. Rist andeskiverne på en varm slip let-pande og vend dem i grønkålen. Fordel granatæblekernerne over grønkålssalaten og servér med et groft stykke brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Sprød and i skjul
Blodpølse med æblekompot
Braiseret oksekæd med ingefær

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop