Opskrifter

Gryde med peberfrugter

Onsdag, 23. marts 2011af Redaktion
Smagfuld ret med masser af ingredienser

(4 pers.)
(25 min.)

1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 hakket løg
2 spsk. olivenolie
400 g hakket oksekød
50 g tørrede tranebær
2 dl suppe
Salt og peber
2 tsk. paprika
50 g valnødder
1 tsk. majsstivelse
1 dl koldt vand
1 bundt persille

Tilbehør
Kogte kartofler eller mos

Skær peberfrugterne i strimler, efter, at du har fjernet frøstolen. Hak løget og sauter løg og peberfrugter i en stor gryde eller pande. Kom paprika, tørrede tranbær og stykker af kød i. Kødstykkerne skal være i mindre stykker, men ikke helt smuldret ud. Brun godt og kom suppe ved, og når det har kogt i 10 min., tilsættes nødder og stivelse udrørt i vand. Kog igennem, smag til og pynt med hakket persille. Server med kogte kartofler eller mos.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Koteletter i fad
Kogt kylling med rød peberrodssovs
Hakkebøf med mandelspinat




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop