Opskrifter

Gullash-suppe

Mandag, 9. december 2013af Redaktion
Lær at lave en varm gullash.suppe til kolde dage. Vi kan ligeså godt afsløre det med det samme, denne gullashsuppe smager fantastisk.

Gullashsuppe er en god vintersuppe der er fuld af god næring. Med en god gullashsuppe kan du uden problemer optø en snemand. Gullashsuppe er fuld af varme og smag, alle vil elske den.

Ingredienser til gullash

(Gullashsuppe til 4 pers.)

400 g oksekød i strimler
1 spsk. olie
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk. paprika
1 tsk. røget paprika
1 tsk. spidskommen
1 spsk. tomatpuré
1 ds. hakkede tomater
7 dl vand
2 laurbærblade
2 gulerødder
300 g kartofler
1 rød peberfrugt

Tilbehør til gullashsuppe
Groft brød

Prøv også: Ungarsk gullash

Fremgangsmåde til gullash

Brun kødet i olien ved høj varme, hak løg og hvidløg og lad dem sautére med. Tilsæt krydderier, tomatpuré, hakkede tomater, vand og laurbærblade og lad det småkoge under låg i mindst 30 min. og gerne længere. Skræl gulerødder og kartofler, skær dem og peberfrugten i tern og kom dem i din gullashsuppe. Lad din gullashsuppe koge i yderligere 20 min. og servér med godt brød til.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Rødbedesuppe
Græskarsuppe

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop