Opskrifter

Honningsødet rødkålssalat

Fredag, 9. december 2011af Redaktion
Rødkålssalat er dejligt tilbehør til julestegen.

Julemiddag: Skøn honningsødet rødkålssalat

(8-10 pers.)

1 kg rødkål
2½ tsk. salt
1 stort rødløg
2 spsk. citronsaft
2-3 spsk. honning
6 knuste enebær
½ dl lyse rosiner (kan udelades)
Groftkværnet peber

Prøv noget andet end rødkålssalat: And med tyttebærsovs og rødkål

Snit kålen fint og bland den med salt. Knug kålen godt med hænderne, så saltet trænger ind, og noget af væden siver ud. Lad kålen trække ½ time. Hæld den i en sigte, skyl og lad den dryppe af. Pil løget og skær det i skiver. Bland kål, løg, citronsaft og enebær og smag til med honnning og peber. Salaten kan stå 2-3 dage tildækket i køleskab.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FESTLIGE KAGER OG DESSERTER

Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr.

Find flere opskrifter her...
Ribbenssteg med skysovs og agurkesalat
Julerødbeder

Få tjek på al julemaden her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop