Opskrifter

Jansons fristelser

Lørdag, 10. december 2011af Redaktion
Godt tilbehør til f.eks. en juleskinke

(8 pers.)

1½ kg faste kartofler
3 store løg
1-2 glas ansjosfilleter
6 dl piskefløde
2 spsk. rasp
50 g smør

Skræl kartoflerne og skær dem i stave lidt som til pommes frites. Skræl løgene og skær dem i tynde skiver, der steges i halvdelen af smørret på en pande. Læg løg i lag med kartofler og ansjoser og hæld fløde ved. Drys med rasp og små klatter af smør og sæt det hele i ovnen ved 180° i 45 min.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FESTLIGE KAGER OG DESSERTER

Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr.

Find flere opskrifter her...
Juleskinke
Medisterpølse
Andeconfit med timiankartofler

Få tjek på al julemaden her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop