Opskrifter

Jordskoksuppe

Torsdag, 6. december 2012af Redaktion
Skøn efterårssuppe til din Lavkarbo-kur

Opskrift på Lavkarbo/Low Carb-kost

Hver uge får du en Lavkarbo-opskrift med Familie Journal, så du nemt kan sammensætte en sund kostplan efter lavkarbo-principperne.


(4 portioner)

Ingredienser til jordskoksuppe

500 g jordskokker
1½ l hønsebouillon eller suppe
50 g smør
2 æggeblommer
2 spsk. johannesbrødkernemel (til jævning)
Salt og peber
Sherry

Køb det komplette Lavkarbo-tillæg i Familie Journals shop

Nu kan du købe Familie Journals andet tillæg med
Lavkarbo-kuren
som download.
Her får du en introduktion til
slankekuren samt
36 sider med
lækre opskrifter. Få fat i kuren på: www.familiejournal.dk/shoplavkarbo

Sådan gør du
Skræl jordskokkerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i bouillonen. Blend jordskokkerne med stavblender og hæld dem tilbage i bouillonen. Jævn suppen med en bolle rørt af smør og mel. Lad den koge ca. 5 minutter herefter.
Pisk æggeblommerne med en lille smule suppe, inden de tilsættes den store portion - og suppen må ikke koge herefter. Smag til med salt, peber og sherry.

Lavkarbo-opskrift: Sofie Hexeberg

Vidste du..
…at rå jordskok har en nøddeagtig smag, mens den som kogt har en sødlig og let bitter smag?


Low Carb eller Lavkarbo?

Hvis du skærer voldsomt ned på kulhydraterne i din kost, får du både et stabilt blodsukker og en stabil vægt, ja, du kan endda "risikere" at tabe dig.

Denne slankestrategi er på engelsk kendt som "Low Carb", mens nordmændene kalder den for "Lav-karbo" (karbo = kulhydrater).

Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop

Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød