Saftige kalkunruller med flødeost og bacon med pastasalat
Disse kalkunruller er fyldt med en skøn kombination af peberfrugt, rødløg, persille og flødeost. Her serveres de med en kold og fyldig pastasalat.
Af
af Kristina Marckmann

25 min
4 personer
Kalkunruller
600 g kalkunschnitzler
½ gul peberfrugt
½ rødløg
½ dl hakket persille
2 tsk. salt
½ tsk. peber
100 g flødeost naturel
150 g bacon i skiver
Pastasalat
200 g fuldkornspasta, f.eks. muslingeskaller
1 peberfrugt
6 soltørrede tomater
1 bdt. forårsløg
1 dl cornichoner
100 g sorte oliven
150 g cherrytomater
Fremgangsmåde
- Hak peberfrugt og rødløg fint og bland dem med persille, salt, peber og flødeosten til et sammenhængende fyld.
- Fold schnitzlerne sammen om fyldet og vikl bacon omkring, så du får en lille kalkun-pakke.
- Kog pastaen i letsaltet vand og skyl den herefter i koldt vand.
- Skær peberfrugten i små tern, hak tomater, cornichoner, oliven og forårsløg groft og bland dem med pastaen sammen med halverede cherrytomater.
- Steg kalkunrullerne ved middelstærk varme i 8 min. og server.

Hovedretter
Farseret kalkunbryst med æbler og bacon

Forretter & Tilbehør