Opskrifter

Kalvekasserolle med dild

Fredag, 11. november 2011af Redaktion
Gryderet med masser af smag

(4 pers.)
20 min. + 1½ time i ovnen

700 g kalvebov uden ben
1 løg
1 spsk. olie
6 peberkorn
6 dl kalvebouillon
400 g gulerod
1 dl fløde
1 usprøjtet citron
1 spsk. citronsaft
1 spsk. sukker
Evt. majsjævning
1 bdt. hakket dild
Salt og peber

Tilbehør
Kartoffelmos

Skær kødet i mundrette stykker og løget i både. Svits kødet i olien et par min. og tilsæt løg, peberkorn og bouillon. Kog op og lad kødet småsimre under låg i 1¼ time. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Tilsæt gulerod, fløde, citronsaft og sukker og lad det småsimre i yderligere 15 min. Jævn evt. sovsen, tilsæt dild og smag til med salt og peber. Server med kartoffelmos og lidt revet citronskal.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Kalvegryde med vin og krydret drys
Oksehaleragout
Siciliansk oksegryde












Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop