Opskrifter

Kogt torsk

Onsdag, 18. april 2012af Redaktion
Serveres med masser af godt tilbehør

(4 pers.)

4 stykker torskeryg af midterstykke (150-200 g pr. stk.)

Sennepssovs
25 g smør
25 g hvedemel
3 dl kogevand fra torsken
1-2 spsk. grov sennep
1 dl fløde
Salt og peber

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Desuden
Hakket, hårdkogte æg
Hakket persille
Sennep
Stegte bacontern
Hakket løg
Syltet, hakket rødbede
Kapers

Tilbehør
Kogte kartofler

Drys torskefileterne med lidt salt. Bring vand i kog, tilsæt 1 tsk. salt pr. l. Læg torsken i og sluk. Lad torsken trække i kogevandet i 8-12 min. afhængigt af størrelsen. Si lagen. Afbag smør med mel og spæd med kogevand. Smages til med sennep og rundes med fløde, salt og peber. Server torsken med diverse tilbehør.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


ER DU TIL MORMORMAD?

Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.

Find flere opskrifter her...
Fisk med kartoffel-rosenkål
Ovnbagt fisk med tomat
Kalvefrikassé









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop