Opskrifter

Koteletter i fad med karry og ris

Søndag, 3. december 2017af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger. Foto: Carina Krüger.
Koteletter af nakkekammen krydret med karry og stegt i ovnen med ananas og svampe. Hertil karryflødesauce.

Koteletter i fad med karry og ris

(2 pers.)


Ingredienser

2 nakkekoteletter
2 tsk. karry
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. olie
130 g ananas 
(lille dåse)
1 løg
150 g champignoner
2 stilke bladselleri
1 spsk. karry
1½ dl bouillon
1½ dl fløde
Salt og peber
Evt. persille til drys

Tilbehør: Løse ris

Alternativ til koteletter i fad med karry og ris: Svinekoteletter med æblesalat

Fremgangsmåde

Krydr koteletterne med karry, salt og peber og brun dem i olien. Læg koteletterne i et ovnfast fad og fordel ananasstykkerne ovenpå – gem juicen. Hak løget og skær svampe og bladselleri i skiver. Rist dem på panden og fordel dem over koteletterne. Svits karry i olien, tilsæt ananassaft og bouillon og kog panden af. Tilsæt fløde, smag til med salt og peber og hæld saucen over koteletterne. Sæt fadet i ovnen i 30 min. ved 200° og servér det med et drys persille og løse ris.