Opskrifter

Krydrede edderkopper

Onsdag, 30. oktober 2013af Redaktion
Mon ikke børnene vil gøre store øjne, når de får serveret krydrede edderkopper...

Ingredienser til krydrede edderkopper

450 g hakket svinekød
50 g hvedemel
1 æg
1 dl mælk
1 fed revet hvidløg
2 tsk. frisk timian
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
100 g lange spaghetti


Fremgangsmåde

Rør svinekødet med mel, æg, mælk, hvidløg, timian, salt og peber til en fast fars. Form kødboller af farsen, knæk spaghettierne på midten og stik 4 halve spag-hettier igennem hver. Kog kødbollerne lidt ad gangen i letsaltet vand i 10 min. og lad dem dryppe af. Servér edderkopperne med kraniebrud eller en god råkost til.

Madopskrift: Kristina Marckmann



Find flere opskrifter her...
Ravioli med græskarfyld
Spindelvævssuppe


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop