Opskrifter

Krydret grillmedister

Søndag, 11. juli 2010af Redaktion
God og smagfuld ret til grillen eller panden

100 g røget bacon
1 lille løg
400 g hakket kalv og flæsk
2 spsk. sød chilisauce
1-2 hakkede chili efter smag
2 spsk. hakket timian
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 æg
75 g hvedemel
1 dl mælk
1 m naturtarm til medister

Hak bacon og løg i kødhakker eller i blender og bland det med det hakkede kød. Tilsæt chilisauce, chili, timian, salt og peber sammen med ægget. Bland melet i farsen skiftevis med mælken og rør farsen godt igennem. Kom farsen i en sprøjtepose og fyld farsen i tarmen. Slå en knude på tarmen for hver 12 cm, så den deles i mindre pølser. Prik pølserne med en gaffel og kog dem i letsaltet vand i 8 min. Grill pølserne på havegrillen eller steg dem på en pande i lidt smør.
Til enhver grillsæson hører en god barbecuesauce og hvorfor ikke lave den selv. Så kan man smage den til, så den bliver lige, som man ønsker.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find en masse gode ideer til fedtfattig grillmad her...

Prøv også disse opskrifter...
Peberbøffer med marinerede gulerødder
Farserede peberfrugter
Kalvesnitsel med tunsovs