Krydret mørbradgryde med chorizopølse og fløde

Denne opskrift på krydret mørbradgryde er super lækker! Gryderetten er smækfyldt med god smag fra chorizopølse, og fløden gør herligheden godt cremet.
Af
Af: af Kristina Miechels
Krydret mørbradgryde med chorizopølse

Krydret mørbradgryde med chorizopølse og fløde

Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
25 min
3 personer
Krydret mørbradgryde
1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignoner
2 hakkede løg
50 g chorizopølse
1 tsk. hel rosenpeber
3 stilke bladselleri
1 ds. tomatpure
2 dl grøntsagsbouillon
1½ dl fløde
1 tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og brun dem i olien.
  2. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene.
  3. Tilsæt chorizopølsen i tern, hel rosenpeber og bladselleri i skiver og lad det svitse med i et par min.
  4. Tilsæt tomatpure, bouillon og fløde og lad retten simre i 15 min.
  5. Smag til med salt og server med kartoffelmos og groft brød.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.