Opskrifter

Kulmule med persillesovs og sprød bacon

Onsdag, 27. oktober 2010af Redaktion
Lækker ret med fisk

(2 pers.)
25 min.

2 stykker kulmulefilet med skind (a ca. 200 g)
4 skiver bacon
1 spsk. hvedemel
1 spsk. smør
Salt og peber

Sovs
15 g smør
10 g hvedemel
2 dl sødmælk
1 laurbærblad
Lidt revet muskatnød
1 lille bdt. persille, hakket

Tilbehør
Kogte kartofler og blandet salat

Vend skindsiden i mel og drys begge sider med salt og peber. Steg skindsiden i smør i ca. 6 min., til skindet er sprødt. Vend og steg 1 min. på kødsiden. Steg bacon, til det er sprødt. Bring mælken i kog med laurbærbladet. Tag det op. Smelt smør i gryde, afbag med mel og spæd med mælk, til sovsen jævner. Smag til med muskat, salt, peber og persille. Server straks med kartofler og salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Stegt fisk med irsk kartoffelmos
Fiskebøffer med mavebælte og citronsauce
Lun, krydret laks med ris