Opskrifter

Kylling i tomatchili

Søndag, 13. januar 2013af Redaktion
God krydret ret, der f.eks. kan serveres til ristaffel

Ingredienser til kylling i tomatchili

(8 pers.)

2 pakker kyllingeinderfilét
2 løg
3 tomater
1 peberfrugt
3 spsk. neutral olie
½-1 rød chili
1 spsk. soja
1 ds. kokosmælk
2 spsk. sød chilisauce
2 spsk. tomatpuré
Salt og peber

Sådan gør du
Dup kyllingefiléterne tørre og skær dem i strimler. Pil løgene og skær dem i smalle både. Hak tomaterne og skær peberen i strimler. Brun kødet ved god varme i 2 spsk. olie og tag det op. Svits løg, tomater, peber og finthakket chili i 1 spsk. olie. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt soja, kokosmælk, chilisauce og tomatpuré. Lad det simre ca. 10 min. og smag til med salt og peber.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Ristaffel
Kylling i kraftig tomatsovs


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop