Opskrifter

Kyllingefrikassé med urter

Mandag, 2. april 2012af Redaktion
Server en lækker kyllingegryde til middag

(4 pers.)

1 kylling
½ l hønsebouillon
50 g smør
30 g hvedemel
3 æggeblommer
1 bundt persille
3 kviste timian
1 bundt dild
4 porrer
2 gulerødder
Salt og peber

Tilbehør
Kartoffelmos eller brød

Skær kyllingen ud i 8-10 stykker. Kom dem i en gryde, hæld bouillon ved og lad dem koge i 40 min. Rens grønsagerne, skær porrerne i 1 cm tykke skiver og gulerødderne i små tern. Hak persille, dild og timian. Kom porrer, timian og grønsager i suppen, når kyllingen er ved at være mør. Rør smør og mel sammen til en bolle og rør den ud i suppen. Skru ned, når det har kogt, og rør æggeblommerne i, det må kun lige koge. Server med brød eller kartoffelmos.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...


Vagtler med citrus-
salat


Braisseret kylling
med spidskål og
ræddiker


Aromatisk kyllinge-
gryde


Persillestegt kylling
med gratineret
champignon











Masser af gode retter til påskefrokosten

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop