Opskrifter

Kyllingelår

Mandag, 17. oktober 2011af Redaktion
En rigtig børnefavorit

(4 pers.)

8 kyllingelår
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
400 g små, pillede skalotteløg
4 fed hvidløg, hakkede
1 alm. løg i skiver
2 usprøjtede appelsiner
4 gulerødder, skrællede og i store stykker
4 kviste rosmarin
2 dl fløde

Tilbehør
Kogt ris og bønnesalat

Gnid kyllingelårene med salt, peber, revet appelsinskal og olivenolie. Læg dem i et ovnfast fad og steg ved 200° i 20 min. Istandgør i mellemtiden resten af grønsagerne. Kom alle grønsagerne i en skål med salt, peber og rosmarin. Hæld appelsinsaft ved og lidt mere olivenolie. Tag kyllingestykkerne op og læg grønsagerne som bund. Læg kyllingelårene over og sæt i ovnen ved 180° i 50 min. Hæld fløde ved og giv det 10 min. mere. Server med kogte ris og en grøn bønnesalat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...


Helstegt kylling med
citron og ovnstegte
grønsager


Piraternes kyllinge-
salat


Kylling med sesam-
bagte jordskokker











Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop