Lakseburger

Skift kødet ud med laks og server burger med god samvittighed
Af
af Redaktion

Ingredienser til lakseburger

(4 stk.)

500 g laksefilet
150 g rejer
1 æg
60 g mel
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 dl rasp
Olie til stegning

Dressing
1 dl cremefraiche
2 tsk. dijon­sennep
1 tsk. sukker
1 spsk. klippet dild
Salt og peber

6 grove burgerboller
6 salatblade
3 tomater i skiver

Sådan gør du
Hak laksefilet og rejer og bland dem med æg, mel, citronsaft, salt og peber til en fast fars. Form farsen til bøffer og vend dem i rasp. Steg fiskebøfferne i olie 6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Rør cremefraiche med sennep, sukker og dild og smag dressingen til med salt og peber. Lun bollerne, halver dem og fyld med salatblade, tomatskiver, en fiskebøf og dilddressing.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Vietnamesisk fiskesuppe
Laksesteak med kant



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.