Lammeculotte med bagte rodfrugter

Indbydende og velsmagende middag bestående af dejlig lammeculotte med bagte rodfrugter
Af
af Redaktion

Ingredienser på lammeculotte med bagte rodfrugter


(4 pers.)
20 min. + 45 min.

2 lammeculotter
1 spsk. kryddersalt
500 g faste, mellemstore kartofler
4 gulerødder
1 grøn courgette
2-4 små skalotteløg
2 fed hvidløg
6 hakkede, soltørrede tomater i olie
Salt og peber
2-3 spsk. æbleeddike
2-3 spsk. olivenolie.

Tilbehør
Grøn salat og tzatziki


Fremgangsmåde til lammeculotte med bagte rodfrugter

Drys kødet med kryddersalt og lad det trække i 10 min. Rens og skrub imens alle grønsagerne og skær dem i store grove stykker eller både. Bland gulerødder, courgette og løg i et ildfast fad og drys med salt, peber, olie og eddike. Sæt i en 200° varm ovn. Efter 10 min. tilsættes kartofler og både af hvidløg. Samtidig sættes kødet i ovnen oven på grønsagerne. Det hele står 30-35 min., til alt er mørt. Ordn salaten og tzatzikien.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere med lam...
Lammebov i stegeso
Lammeculotte med bladselleri i ostedressing
Lammekoteletter med middelhavstilbehør

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.