Opskrifter

Lammekoteletter med jordskokker og hvidløgskartofler

Onsdag, 21. juli 2010af Redaktion
God middag på 30 minutter

(3 pers.)
30 min.

500 g små kartofler
600 g jordskokker
1 spsk. citronsaft
3 dobbelte lamme­koteletter
Salt og peber
2 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
2 tsk. hvidvinseddike
1 spsk. olivenolie
2 pressede fed hvidløg
1 finthakket rød chili

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skræl eller vask jordskokkerne. Skær jordskokkerne i skiver og læg dem i vand tilsat citronsaft. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme i 6 min. på hver side. Rist jordskokkerne i smørret, til de er gyldne, og tilsæt persille, salt og peber. Rør en dressing af eddike, olie, hvidløg og chili, vend de varme kartofler i og server.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Quiche lorraine
Kyllingebryst med fyld
Peberbøffer med marinerede gulerødder