Ingredienser til karry-gryderet
(4-6 pers.)
750 g svinekød i tern
1 løg
1 tsk. karry
1 tsk. paprika
1 spsk. smør
3 dl bouillon
250 g perleløg
1 dl madlavningsfløde
150 g bacon
150 g champignon
250 g cocktailpølser
2 spsk. rasp
75 g revet ost
Fremgangsmåde
Hak løget og brun det sammen med kød, karry og paprika i smør. Tilsæt bouillon og lad det simre under låg i 1 time. Tilsæt perleløg og fløde og kom det i et ovnfast fad. Skær bacon i tern og champignon i skiver. Rist bacon, champignon og pølser på en varm pande og kom dem i fadet. Drys med rasp og ost og gratinér retten ved 200° i 20 min. Servér med ris eller kartoffelmos og dampede grønsager.
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Madopskrift: Inge-Lise Andersen
Find flere opskrifter her...
Enebærgryde med nøddemos
Mørbradgryde med grøn mos
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
Skønne gryderetter














Kalvegryde med vin og krydret drys
Lækker gryderet inspireret af osso buco, men her med appelsinskal
Find opskriften her....


Kyllingefrikassé
Tilfør tilsidst et drys persille som prikken over i'et
Find opskriften her...












Spansk lam i rødvin med rødløgskompot
Lammet simrer mørt i rødvin med krydderurter, og skyen jævnes med picada, som er en blanding af tørt brød, mandler, smør og persille
Find opskriften her...




Portugisisk gryde med gris og muslinger
Rigtig dejlig gryderet med hjertemuslinger, svinekød, og chorizo
Find opskriften her...









