Opskrifter

Lynstegt torsk med dampet spinat og sprød serranoskinke

Onsdag, 20. november 2013af Marie Melchior, SuperBest, videoer: Christina Christensen og Niels Kondovideoer: Christina Christensen og Niels Kondo
I denne madlavningsfilm er der sat fokus på torsk.

Annonce

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

Ingredienser til lynstegt torsk med dampet spinat og sprød serranoskinke


8 skiver serrano skinke
1 spsk olivenolie


Torsk
800 gr torskefilet
2-3 fed hvidløg
50 gr smør
50 gr revet parmesan
500 gr babyspinat

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 gr. Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel skinken på pladen. Steg den sprød i ovnen i 4-5 minutter.

Skyl spinaten grundigt. Opvarm olivenolie i en gryde og kom spinaten i gryden. Efter få minutter falder den sammen. Vend den rundt med et par grydeskeer til den er faldet helt sammen. Hold den varm til servering.

Torsk: Smør en sauterpande med smør på siderne og i bunden. Læg fisken i gryden. Skær hvidløg i tynde skiver og læg dem ovenpå fisken. Drys med revet parmesan og fordel resten af smørret henover fisken. Læg låg på gryden og tænd for høj varme. Steg fisken i 5-6 minutter. Spises straks…..

Anret tallerkner med babyspinat og torsk ovenpå. Drys den sprøde skinke udover.


Find flere video-opskrifter fra SuperBest her...
Stegt hakket oksekød
Hurtige kødboller med rå blomkålsalat


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop